Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

nv-online.info

Вівторок, 16 липня 2013, 14:35

Депутат Львівської облради хоче, аби депутати перевіряли діяльність банків

Депутат Львівської облради Левко Дуда (ВО "Свобода") звернувся до комсії з питань законності, дотирмання прав людини та військових проблем з пропозицією створити ініціативну групу депутатів для перевірки діяльності комерційних банків.

Відповідне звернення розглядалось на засіданні комісії сьогодні,16 липня, інформує кореспондент Варіантів.

У своєму зверненні депутат наголосив, що комерційні банки порушують права споживачів, не надаючи їм повну інформацію про кредити.

Він додає, що НБУ випустив пам'ятку для громадян, що хочуть отримувати кредити і зобов'язав всі банки розмістити її у відкритому доступі. Однак, за інформацією депутата, банки цю вимогу не виконують.

Відтак Дуда пропонував створити ініціативну групу депутатів - по представнику з кожної комісії облради, які ходили б банками і перевіряли, чи є досупною для загального огляду така пам'ятка.

Утім, комісія наголосила, що вона не має повноважень сприяти у цьому питанні і порадила депутату використати законний механізм для формування тимчасової комісії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.