Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

dw.de

Вівторок, 16 липня 2013, 14:36

Кабмін підвищив матеріальну допомогу молодим спеціалістам у сільській місцевості

Кабінет міністрів збільшив розмір одноразової адресної допомоги молодим фахівцям, які прийняли рішення працювати в сільській місцевості, в 2 рази - до розміру 10 мінімальних зарплат, що на сьогоднішній день складає 11 470 грн.

Як повідомили в прес-службі уряду, відповідну постанову прийнято на засіданні Кабінету міністрів 10 липня.

«Одноразова адресна допомога, починаючи з 1 січня 2014 року, буде виплачуватися у десятикратному розмірі мінімальної заробітної плати молодим працівникам - громадянам України віком до 35 років, випускникам професійно-технічних та вищих навчальних закладів», - йдеться в повідомленні.

Для отримання допомоги фахівці повинні протягом 6-ти місяців після закінчення навчання працевлаштуватися самостійно, за напрямом навчального закладу або територіального органу укласти трудовий договір на строк не менше три роки про роботу за отриманою кваліфікації із закладами, підприємствами, установами та організаціями, які розташовані в селах і селищах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.