Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

image.tsn.u

Четвер, 17 травня 2012, 13:35

Садовий і «Самопоміч» вирішили попіаритися на громадському русі «Дайте пройти!»

Львів'яни можуть поскаржитися на паркування автомобілів на дитячих майданчиках або в «зелених зонах» спеціальним комісіям при районних адміністраціях Львова.

Комісії створюють при районних адміністраціях Львова. До участі в комісії запрошено представників КП «Адміністративно-технічне управління», районних адміністрацій, управління екології та благоустрою, органів ДАІ та об'єднання «Самопоміч».

«Такі комісії уже створено в Залізничному і Личаківському районах. До кінця місяця вони запрацюють і в усіх інших районах міста. Тож мешканці, у чиїх подвір'ях систематично порушують правила паркування, можуть звертатися напряму до цих спеціальних комісій», – заявила керуюча справами «Самопомочі», Давидович Любов Павлівна.

Відповідальна особа – керуюча справами «Самопомочі» Давидович Любов Павлівна.

У рамках роботи з мешканцями «Самопоміч» проводить зустрічі з ініціативними мешканцями міста з метою створення громадських рад районів. Під час таких зустрічей «Самопоміч» спільно з мешканцями складає паспорти проблем мікрорайонів. Проаналізувавши результати таких зустрічей, «Самопоміч» пропонує владі та відповідним службам взяти під контроль найактуальніші проблеми, які турбують мешканців міста.

22 березня у Львові відбувся перший рейд учасників громадської ініціативи «Дайте пройти!», що мав на меті привернути увагу влади до водіїв, які не дотримуються правил паркування.

Ця ініціатива ГО «Самопоміч» доволі скептично зустріта учасниками самого руху «Дайте пройти!»

«Добре що якийсь рух в тому плані є, хоча щодо результативності роботи таких спецкомісій я налаштований досить скептично... зокрема "паркування автомобілів на дитячих майданчиках або в «зелених зонах»" - очевидно не передбачає реакція на паркування на тротуарах і пішохідних переходах.. Але нудьгувати їм не дамо :) Треба буде тут дати координати по кожному району і зразок звернення, а далі дасться чути», - залишив один із них коментар у групі «дайте пройти!» у соціальних мережах.

Джерело: Самопоміч

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.