Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

umma.ua

Вівторок, 16 липня 2013, 15:25

У Львові розширили співпрацю у галузі інформаційних технологій

У липні цього року до Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг долучилася компанія GlobalLogic.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Компанія GlobalLogic — лідер у сфері повного циклу розробки програмних продуктів — 11 липня цього року офіційно приєдналася до Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг, щоб збільшити свій внесок у розвиток інноваційного та ділового потенціалу одного з найбільших центрів інформаційних технологій в Україні та Східній Європі — міста Львова.

«Ми дуже раді, що ініціативи та проекти цікаві компаніям індустрії, у якій ми працюємо. Це показує, що ми рухаємося правильним шляхом, вирішуючи потреби чи проблеми ІТ-BPO галузі. Ми переконані, що кожна нова компанія в нашій організації – це нові ідеї та ініціативи, які роблять наше місто кращим. Ми тут заради розвитку Львова, - заявив виконавчий директор Кластеру ІТБП Степан Веселовський.

Наразі компанія співпрацює приблизно з 400 технічними спеціалістами та стимулює приток інженерів з інших регіонів України до Львова. GlobalLogic активно залучається до розвитку технічної освіти у місті, проводячи навчальні курси на базі Львівської політехніки, організовує самостійно і підтримує сторонні заходи та ініціативи, які є важливими для технічної спільноти міста.

Нагадаємо, Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг - це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.