Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

secreti.info

Середа, 17 липня 2013, 10:44

На "Франко. Місії" в окремому майданчику читатимуть дитячі книги

У рамках фестивалю «Франко. Місія» у межах соціального проекту «ВСЯ Україна ЧИТАЄ ДІТЯМ» Центр дослідження літератури для дітей та юнацтва запрошує на спеціальний майданчик, на якому впродовж фестивалю буде відкрита «дитяча читальня» під координуванням дитячої письменниці Наталі Трохим.

Про це повідомляє сайт мистецького об'єднання "Дзиґа".

«Дитяча читальня» пропонує дітям вибір різновікової літератури на час фестивалю 19-29 липня. Наталя Трохим здійснюватиме читання що дві години по 20 хв. для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку та проведе майстер-класи з написання віршів для дітей

На території дитячого майданчика діти матимуть змогу окрім почитати та послухати, також помалювати, поліпити. Роксолянка Гнідець, запрошує впродовж усього часу на майстер-класи із створення прикрас «Ляльки-Мотанки» та «Обереги».

Також особливу увагу привертаємо до ще одного пілотного проекту Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва в рамках акції «Вся Україна читає дітям», - Комедія дель пАРТа, мета якого – популяризація читання та театрального мистецтва серед дітей та підлітків.

Координатори проекту Комедія дель пАРТа на міжнародному фестивалі мистецтв Франко.Місія: Ольга Довгань-Левицька та Павло Довгань-Левицький, члени Ради Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва.

Серію інтерв'ю з учасниками "Франко. Місії" можна прочитати тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.