Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lviv.mns.gov.ua

Середа, 17 липня 2013, 11:04

У Львові вкотре "замінували" залізничний вокзал

16 липня о 22:05 невідома особа повідомила правоохоронні органи про замінування Головного залізничного вокзалу станції "Львів" пл. Двірцева, 1.

У повідомленні особа не висунула жодних вимог, виконання яких могло би відвернути вибух. До місця події оперативно прибули львівські рятувальники, представники міліції та відповідні служби і сили міста Львова.

Для забезпечення безпеки населення з приміщення вокзалу виведено 480 осіб та 120 працівників вокзалу. Представниками міліції виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб до вокзалу. Фахівцями вибухотехнічного відділу ГУ МВС у Львівській області з метою виявлення вибухового пристрою проведено обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу.

В результаті пошукових робіт, які завершилися о 00:10, вибухового пристрою не виявлено. Усього до робіт було залучено 72 особи та 12 одиниць техніки.
У зв’язку з повідомленням про замінування рух поїздів не припинявся.

Нагадаємо, залізничний вокзал також "замінували" 5 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.