Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tripadvisor.ie

Середа, 17 липня 2013, 13:15

Improv_group влаштує на "Франко. Місії" інтерактивні ігри

20 липня в суботу о 18 годині в рамках "Франко.Місії" на фортах у селі Поповичі відбудеться забава від Львівської Improv_group.

Про це повідомляє коремпондент Варіантів.

Група займається короткими формами іmprov, які будуть представлених рядом різноманітних ігор, під час яких кожен глядач може безпосередньо брати участь у виставі.


Довідка:

Хлопаки з імпрогрупи вже виступали на фортмісії 2011 року, в рамках варштатів проєкту L2 які проводили Arkadiusz Zi?tek та Przemys?aw Buksi?ski.
Але цього разу вони зібрали свою власну Improv_group, таким чином закладаючи традиції імпротеатру в Україні.
До Франко.Місії ми вони вже встигли потішити глядачів на ЧеремошФесті, Ночі Театру, та з'їздити до друзів з театру Альтер в Дрогобич, де відбувся спільний виступ в рамках "Арт Вілли", також імпрогрупа проводить майстер-класи з дітьми та й взагалі зі всіма охочими. Приходьте ви такого ще не бачили)

тепер дещо про Імпро

Impro - це театральна форма , що повстала в англійському і американському театрі в шістдесятих роках двадцятого століття. В даний час є популярною в усьому світі. Базується на методах роботи, які створили Viol? Spolin (американська школа) і Keith Johnstone (школа англійська).

Будує театральну виставу на очах глядача, використовуючи, зокрема, різні форми імпровізації, методи і структури розповіді та форми пантоміми. Така форма імпровізації використовується в багатьох театральних школах, оскільки збільшує креативність і творчі можливості студентів, об'єднує групу, вчить півпрацювати і реагувати на іншу людину на сцені.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.