Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

tsn.ua

Середа, 17 липня 2013, 13:58

Мешканці вулиць Озаркевича та Тарнавського завтра пікетуватимуть міськраду

Завтра, 18 липня, об 11 годині відбеться пікет під стінами ратуші через зведення новобудов на вулиці Тарнавського та Озаркевича у Львові.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Громада цих вулиць проти будівництва, навіть за проведенням громадських слухань та укріплення фундаментів навколишніх будинків.

Пікет відбудеться об 11 годині під стінами міськради, де відбуватиметься пленарне засідання Львівської міськради.

Сьогодні на прес-конференції громада висловила своє обурення стосовно будівництва будинків на вулиці Генерала Тарнавського та вулиці Озаркевича.

В червні вже відбулося громадське обговорення забудови на вул. Озаркевича, 4а біля собору св. Юра у Львові.

27 травня почав набирати обертів скандал довкола можливого будівництва житлового та офісного комплексу біля Собору св. Юра. Комплекс має намір збудувати ТОВ «Розвиток нерухомості».

Стосовно будівництва на вулиці Тарнавського Депутат Анатолій Країнський 30 травня скерував міському голові Львова Андрію Садовому запит стосовно незаконного будівництва на вул. Тарнавського.

Міськрада відповіла, що Департамент містобудування Львівської міськради не погоджував проектну документацію будівництво багатоповерхового житлового будинку на вулиці Генерала М. Тарнавського, 48, відтак немає права проводити перевірку ділянки на Тарнавського, 48.

За словами, Анаталія Країнського, "Будінвест" пред'явив ордер на видалення зеленних насаджень по вулиці Тарнавського, 48. Інших документів нікому не показали. Цей ордер видала Львівська міськрада.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.