Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ua.comments.ua

Четвер, 17 травня 2012, 14:24

В Україні промислове виробництво продовжує сповільнюватися

Зростання промвиробництва за чотири місяці 2012 року порівняно з аналогічним періодом минулого року сповільнилося з 0,9% до 0,7%. Про це повідомляє Державна служба статистики України.

Так, в квітні в порівнянні з квітнем минулого року зростання виробництва у добувній промисловості склало 2,5%, в січні-квітні - 3,3%, в порівнянні з минулим місяцем падіння - на 2,9%.

В обробній промисловості обсяги виробництва у квітні порівняно з аналогічним періодом минулого року впали на 0,2%, в січні-квітні падіння склало 0,7%, в порівнянні з березнем виробництво зросло на 0,1%.

Обсяги виробництва в легкій промисловості в квітні 2012 року порівняно з квітнем 2011-го впали на 9,6%, в січні-квітні - падіння на 10,8%, порівняно з попереднім місяцем падіння склало 2,9%.

У хімічній і нафтохімічній промисловості у квітні відзначено зростання на 10,5%, в січні-квітні порівняно з аналогічним періодом минулого року виробництво зросло на 9,6%, порівняно з березнем відзначено падіння на 1,7%.

У металургії і виробництві готових металевих виробів у квітні порівняно з квітня 2011 року падіння склало 0,2%, порівняно з січнем-квітнем минулого року виробництво впало на 1,7%, порівняно з попереднім місяцем падіння склало 1,3%.

У машинобудуванні у квітні порівняно з квітнем 2011 року зафіксовано зростання виробництва на 6,5%, в січні-квітні до аналогічного періоду минулого року - зростання на 2,8%, порівняно з попереднім місяцем відзначено зростання на 3,7%.

Нагадаємо, в березні 2012 року промислове виробництво порівняно з аналогічним періодом минулого року впало на 1,1%, в січні-березні відзначено зростання на 0,9%, порівняно з лютим цього року промвиробництво виросло на 9,8%.

Джерело: Ліга

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.