Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

dzvin.org

Середа, 17 липня 2013, 15:37

Лише 4% законопроектів львівських мажоритарників були корисними – "Опора"

Лише 4% законодавчих ініціатив, поданих нардепами, які пройшли до парламенту за 12 мажоритарними округами від Львівщини, були втілені в життя. 

Про це сьогодні, 17 липня, на брифінгу повідомив член координаційної ради Львівської "Опори" Олександр Неберикут, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Неберикута, всього 12 мажоритарників від Львівщини зареєстрували 152 законопроекти з початку року, однак лише 4% з них стали чинними актами.

Він додав, що ці ініціативи не спричинили серйозних змін за собою - переважно вони стосувались відзначення пам'ятних дат та проведення  громадських слухань.

Неберикут наголосив, що ключова тематика законопроектів львівських мажоритарників – економічна, далі слідує відзначення пам'ятних дат, а на третьому місці – медицина. Останнє, за словами експерта, зумовлено активністю нардепів-медиків – Романа Ілика та Василя Пазиняка.

Загалом же лише 6 законопроектів від львівських мажоритарників можна назвати повноцінними законами – які набули чинності, наголосив Неберикут.

Нагадаємо, на минулорічних парламентських виборах до Верховної Ради від Львівщини потрапило 12 депутатів від мажоритарних окургів: 4 свободівці, 7 – від "Батьківщини" і 1 самовисуванець. 




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.