Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

news.volyninfo.com

Четвер, 18 липня 2013, 11:22

Львівським в'язням не дають води: справою зацікавилася прокуратура

Прокуратурою Львівської області внесено подання Львівському міському голові та начальнику управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області з вимогою вжити негайних заходів для забезпечення водопостачанням Львівське СІЗО.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Підставою для цього стали результати перевірки, в ході якої виявлено порушення прав ув’язнених на відповідні житлово-побутові умови утримання внаслідок відсутності належної подачі води та сталої роботи системи каналізації. Водночас адміністрацією установи не вжито заходів для вирішення цього питання.

За даними прокуратури вказана проблема зумовлена бездіяльністю та неналежним виконанням службових обов’язків посадовців Львівської міської ради і комунального підприємства «Львівводоканал», які не провели відповідних ремонтних робіт для здійснення нормального водопостачання в ізоляторі.

Відтак, службовців, з вини яких порушено права ув’язнених, прокуратура Львівської області вимагає притягнути до відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.