Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

www.facebook.com/bogdan.kasper

Четвер, 18 липня 2013, 17:16

Депутату-свободівцю Львівської облради нагадали про сільське походження

Депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Богдан Каспер під час засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності облради ображав інших членів комісії, через що йому робили зауваження.

Про це сьогодні, 18 липня, із засідання бюджетної комісії Львівської облради інформує кореспондент Варіантів.

Першим питанням у порядку денному розглядалось звернення Каспера щодо виділення коштів для поповнення статутного капіталу Регіонального фонду підтримки підприємництва у Львівській області. Цей фонд, як зазначив, Каспер, був створений ще у 2006 році, а його основна мета - це фінансово-кредитні операції, за вигідними для підприємців ставками. А від облради в цьому випадку потребується виділити 100 тис. грн.

Однак директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Денис Шмигаль нагадав про діяльність іншого, подібного фонду, що призвело до втрати грошей з обласного бюджету та відкриття кримінальних справ. Він також додав, що представники фонду мали б надати чіткий план роботи, аби гроші були використані ефективно.

Каспер у відповідь звинуватив Шмигаля у тому, що той "бреше в очі", а також дорікнув голові комісії Ярославу Качмарику у "розведенні комедії".

З його боку були також і випади у бік депутатки від "Батьківщини" Ганни Костюк, яка пропонувала депутатам спочатку заслухати інформацію про попередню діяльністю фонду, результати його ревізії тощо. Каспер попросив, щоб вона "не молола дурниць".

На це Ярослав Качмарик попоросив Каспера "залишити в селі" слова, якими він користується. Він також сказав, що на Каспера буде скарга до комісії з питань депутатської етики та регламенту.

Після розгляду питання Каспер демонстративно вийшов із залу засідань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.