Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tapety-na-plochu-pc.dentrum.cz

П'ятниця, 19 липня 2013, 11:50

Неправильно припарковані автівки у Львові евакуюватимуть на Городоцьку, 185

Вчора, 18 липня, на пленарному засіданні погодили ухвалу про порядок переміщення неправильно припаркованих транспортних засобів, ця  ухвала набере чинності з 01.08.2013.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

За таке рішення проголосували 58 депутатів Львівської міськради.

Зокрема автомобілі вивозитимуть на вул. Городоцьку, 185. ЛКП "Львівелектротранс" займатиметься переміщенням транспортних засобів на майданчики тимчасового утримання.

В додатку до ухвали йдеться, що ЛКП "Львівелктротранс" витрачатиме на евакуацію одного автомобіля 289, 98 грн.

Про вартість, яку сплачуватиме водій, в ухвалі немає інформації.

Суперечки стосовно завдання автомобілю шкоди, під час транспортування на майданчик тимчасового утримання, вирішуватимуть у встановленому законодавством порядку.

Нагадаємо, що у квітні прокуратура Львова оскаржила в суді прийняття положення виконавчого комітету Львівської міськради про порядок переміщення транспортних засобів, а також затвердження розрахунку витрат на здійснення переміщення транспортного засобу й договір про співпрацю між ЛДУ УМВСУ у Львівській області та ЛКП «Львівелектротранс».

Також цього року виявили зникнення автомобілів з арештмайданчиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.