Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

image.tsn.ua

Четвер, 17 травня 2012, 16:40

Львівські тепловики подали гарячу воду мешканцям Шевченківського району із випередженням графіку

ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило гаряче водопостачання усім мешканцям Шевченківського району (а це 250 будинків) із випередженням графіку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Відновлення гарячої води усім мешканцям Шевченківського району було заплановано з 21 до 23 травня. Однак, відновити швидше від встановлених термінів вдалося завдяки злагодженій роботі працівників Шевченківського РТМ та ТЦ «Північної», а саме було ліквідовано пошкодження на мережах виявлених під час гідравліки та запущено в роботу ТЦ «Північну».

Станом на сьогодні, 17 травня, гарячу воду отримують усі мешканці Шевченківського району – 250 будинків, весь Галицький РТМ – 23 будинки, весь Личаківський РТМ – 106 будинків, весь Франківський РТМ – 277 будинків та 379 будинків Сихівського району, за винятком 7 будинків-боржників (Кульпарківська,139, В.Великого,14, Наукова,16, Чигиринська,1, Кавалерідзе,9, Зубрівська,17, Сихівська,21).

Без гарячої води поки залишаються 57 будинків Сихівського РТМ. Відновлення подачі гарячої води цим споживачам відбудеться в найближчі дні.

Нагадаємо, гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід) відбуватиметься з 2 до 8 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.