Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

4vlada.com

П'ятниця, 19 липня 2013, 15:05

На Львівщині від продажу земель бюджети поповнилися на 11,7 млн. грн

З початку року у Львівській області продано 31 земельну ділянку загальною площею 6,7 га вартістю 3,95 млн. гривень.

Так, завдяки проведенню земельних торгів реалізовано п’ять вільних наділів несільськогосподарського призначення площею 1,14 га вартістю мільйон гривень, що перевищило їх стартову ціну вдвічі, – інформує прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

Загалом цього року від продажу наділів несільгосппризначення та прав на них до бюджетів усіх рівнів надійшло 11,7 млн. гривень. З них: 0,21 млн. грн. направлено до Державного бюджету та 11,4 млн. грн. – до місцевих (у тому числі за рахунок розтермінування оплати вартості земельних ділянок щодо договорів купівлі-продажу за попередні роки).

На сьогодні землевпорядники області підготували до продажу на земельних торгах 15 лотів із земель державної та комунальної власності несільськогосподарського призначення загальною площею 13,1 га, стартова ціна наділів становить 37,7 млн. гривень. Наразі готуються до продажу ще 48 земельних ділянок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.