Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 22 липня 2013, 10:15

У Львові відбувся Міжнародний мега-зліт «Запорожців»

Протягом вік-енду у Львові пройшов П’ятий Міжнародний мега-зліт власників антикварних автомобілів «Запорожець».

Про це Варіанти проінформувала прес-служба Львівської міськради.

Учасники прибули до міста Лева на святкування 30-річчя місцевого авто-фан-клубу «ЗАЗ-Козак» з Росії, Білорусі, Німеччини та різних куточків України.

Базовий табір в мальовничому місці біля Львова вмістив майже сто ретро-автомобілів. У центральні частині міста відбулася виставка-презентація «Запорожців».

Традиційно пам’ятними сувенірами клуб відзначив тих, хто здолав найдовшу відстань з найвіддаленіших географічних міст - з півночі, півдня, заходу і сходу. Це мали бути оригінальні автомобілі з «рідними» двигунами.

Цього року рекорди належали: з півночі – Санкт-Петербург, із заходу – Ханенбах (Німеччина), з півдня – м. Севастополь, зі сходу – м. Харків.

У програмі П’ятого Міжнародного мега-зльоту власників авто «Запорожець» відбулось багато культурних заходів з нагоди святкування ювілею львівського клубу – фотовиставка «Нашого цвіту по всьому світу» - про закордонні подорожі на «Запорожцях», прем’єра документального фільму про здобутки найстаршого українського автоклубу «ЗАЗ-Козак». Після завершення мега-зльоту у Львові екіпажі відправились у екстремальну авто-подорож у Карпати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.