Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

sportbuk.com

Понеділок, 22 липня 2013, 10:55

У Львові українці перемогли на чемпіонаті Центральної Європи з богатирського багатоборства

Українські богатирі стали найкращими на чемпіонаті Центральної Європи з богатирського багатоборства.

В суботу, 20 липня, на площі Двірцевій відбувся Чемпіонат Центральної Європи з богатирського багатоборства, повідомляє прес-служба Львівської міськради. В змаганнях взяли участь богатирі з Польщі, Білорусії, Словенії та України.

У команді України синьо-жовті кольори захищали Костянтин Ільїн, Сергій Романчук і Сергій Топалов. Наші богатирі з результатом 22 бали вибороли перше місце. Другими з результатом 19,5 стали поляки, і третю сходинку посіла збірна команда Білорусії.

На урочистій церемонії відкриття були присутні голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук, міський голова Львова Андрій Садовий, начальник Львівської залізниці Богдан Піх, президент Міжнародної громадської організації «Фонд ім. Г.М.Кірпи» Анатолій Палюх, президент Федерації найсильніших атлетів України і перетягування канату Володимир Кіба.

«На залізниці завжди працювали і працюють сильні люди. Якщо подивитись на особу Георгія Кірпи, я, чесно кажучи, більш сильного господарника в Україні ніколи не знав. Дай Бог, щоб колись хтось такий з’явився.

Хочу подякувати всім, хто прославляє це ім’я, і хочу подякувати богатирям, які приїхали до Львова, щоб показувати хороші результати і показувати цікаву видовищну гру. Слава богатирям! Слава Львову!», - сказав у вітальному слові до присутніх міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.