Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

izvestia.kharkov.ua

Понеділок, 22 липня 2013, 12:12

До кінця року дошкільною освітою буде охоплено додатково до 4 тисяч дітей Львівщини

Станом на 1 липня 2013 року на Львівщині відновлено 2 дошкільні навчальні заклади (на 240 місць), реорганізовано 7 шкіл в НВК (на 120 місць), відкрито 7 додаткових груп (на 135 місць), відкрито 1 приватний ДНЗ, від оренди звільнено 7 приміщень дошкільних навчальних закладів.

На виконання доручення голови обласної державної адміністрації , департамент з питань освіти, науки, сім’ї та молоді ОДА провів моніторингові дослідження приміщень загальноосвітніх навчальних закладів, які не використовуються, відповідно до проектної потужності, передає прес-служба Львівської ОДА.

За результатами моніторингу встановлено, що у 89 школах області є вільні приміщення, у яких можна відкрити дошкільні групи шляхом реорганізації загальноосвітніх навчальних закладів у навчально-виховні комплекси «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад».

7 приміщень дошкільних навчальних закладів, які знаходилися у відомчому підпорядкуванні, передано у комунальну власність.

Перспективою у 2013 році передбачено збільшити мережу дошкільних навчальних закладів та додатково охопити дошкільною освітою до 4 тис. дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.