Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vestnik.in.ua

Понеділок, 22 липня 2013, 12:55

Новопризначений очільник Львівавтодору розповів які дороги ремонтуватимуть насамперед

В Львівавтодору є перелік доріг, які першочергово будуть охоплені поточним ремонтом. Як приклад, ділянка автодороги М-06 (Львів-Перевал), на якій плануємо  замінити покриття. Також в переліку доріг Львівщини, які потребують ремонту – Львів-Тернопіль, Львів-Луцьк, Львів – Івано-Франківськ

Про це на брифінгу розповів новопризначений начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів, передає прес-служба Львівської ОДА.

Гнатів зазначив, що голова Львівської облдержадміністрації  Віктор Шемчук та керівництво Укравтодору поставили чіткі завдання перед дорожньою службою області з активізації ремонтів автодоріг, зокрема добудови траси на митному переході  Грушів –Будомєж.

Під час брифінгу Микола Гнатів також зізнався, що не любить визначення терміну «ямковий ремонт». За його словами, це явище на дорогах України вимушене, і якщо заглянути в найближчу перспективу – тимчасове. Однак, на даний час може забезпечити більш-менш комфортний проїзд автомобілями на дорогах нашої області.

«Я більший прихильник серйозних ремонтів, адже дорожнє полотно повинне відповідати європейському рівню, а Львівщина – це область, яку я вважаю Українським П’ємонтом, і вона однозначно вартує кращих доріг», – підсумував М. Гнатів.

Нагадаємо, нещодавн начальником служби автомобільних доріг у Львівській області призначили Миколу Гнатіва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.