Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tsn.ua

Понеділок, 22 липня 2013, 18:12

У 40% аварій у Львові винні пішоходи, – ДАІ

Кількість дорожньо – транспортних пригод, що відбулися протягом першого півріччя у м. Львові за участю пішоходів становить 40%.

Про це провідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Чинним адміністративним законодавством передбачена відповідальність пішоходів за порушення у сфері безпеки дорожнього руху.

Зокрема за непокору пішоходів сигналам регулювання дорожнього руху, перехід ними проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються, невиконання інших правил дорожнього руху – передбачається стягнення у вигляді попередження або штрафу у розмірі від 51 до 85грн.

Нагадаємо, з метою профілактики порушень з вини пішоходів та попередження дорожньо – транспортних пригод у Львові тривають профілактичні заходи «Пішохід» до 27 липня, в рамках яких понад 170 пішоходів притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.