Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

www.segodnya.ua

Четвер, 17 травня 2012, 17:26

Костюк не звільнятиме Чопка,бо не бачить конфлікту

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк повідомив, що не звільнятиме голову Пустомитівської РДА Ігора Чопка із займаної посади, такі висновки він зробив після учорашньої зустрічі із Чопком та його опонентами. Про це Михайло Костюк сказав сьогодні під час прес-конференції у відповідь на запитання кореспондента «Варіантів».

Михайло Костюк пояснив, що конфлікт є між «двома-трьома людьми», то ж підстав розглядати цю проблему у контексті цілого району немає.

Він також пояснив, що дав доручення керівнику Пустомитівського району визначитись із його особистою позицією у конфлікті з представниками Партії регіонів і висвітлити цю позицію у ЗМІ. Михайло Костюк розповів, що до кінця сьогоднішньоо дня сподівається на звіт від Ігора Чопка щодо останніх подій.

Однак голова Пустомитівської районної організації Микола Цимбала у коментарі «Варіантам» повідомив, що не зустрічався із Михайлом Костюком. Також не чув про таку зустріч і один із організатор мітингів біля Львівської облдержадміністрації 11 травня Віктор Грицюк.

Нагадаємо, сьогодні Ігор Чопко спростував інформацію про те, що між ним та Партією регіонів існує конфлікт. Голова Пустомитівської РДА пояснив останні події навколо нього «дрібною помстою» колишнього заступника Р. Саврука.

Нагадаємо, 11 травня під Львівською ОДА відбувся пікет, під час якого регіонали Пустомитівського району вимагали від голови ОДА Михайла Костюка звільнити із посади голову Пустомитівської РДА Ігоря Чопка.Його звинувачують у корупції, зловживанні владою, незадовільній ситуації в медицині, освіті, земельних відносинах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.