Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

varianty.net

Вівторок, 23 липня 2013, 15:30

Низькопідлоговий трамвай проходить всі тестування позитивно

У Львові в нічний час тестують низькопідлоговий трамвай «Електрон». Загалом він має тестово проїхати 50 год. Планується, що з осені він курсуватиме на одному з міських трамвайних маршрутів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«На сьогодні трамвай пройшов випробування, які дозволяють його експлуатувати в місті на маршруті разом з усім транспортом, який працює в денний час. Вчора завершили цикл випробувань, що стосуються безпеки, гальмівних систем, допоміжних гальмівних систем. Отримали позитивні результати. Це дає змогу проводити наступний крок. Ще потрібно провести тестування системи клімат-контролю, системи підігріву. Трамвай повністю комп’ютеризований і кожною системою керує окрема програма від головного комп’ютера», - розповів Василь Пецух, генеральний директор СП ТзОВ «Електронтранс».

Нагадаємо,новий трамвай виготовило спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» на замовлення Львівської міської. Цей трамвай призначений для колії шириною 1000 мм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.