Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vkurse.ua

Вівторок, 23 липня 2013, 17:01

У Львівській облраді створюють робочу групу з вивчення угоди з "Шеврон"

До робочої групи з вивчення проекту угоди з видобутку вуглеводнів на Львівщині увійдують юристи, науковці та депутати від кожної фракції Львівської облради.

Склад робочої групи обговорювався на засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради сьогодні, 23 липня, інформує кореспондент Варіантів.

Як зазначив, голова комісії Олексій Балицький, до її складу увійдуть такі члени екологічної комісії, як сам Балицький, Осип Магур, Ігор Стефанишин, Юрій Зірченко, Стефан Ясницький, начальник управління природних ресурсів та адміністративно-територіального устрою Львівської обласної ради Віктор Яцюк, начальник юридичного відділу Львівської обласної ради Ореста Шот, голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик,голова комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Михайло Задорожний, експерти та науковці.

Голову робочої групи, згідно з відповідним рішенням сесії, має призначити голова Львівської облради Петро Колодій.

Нагадаємо, депутати Львівської облради розглянуть проект угоди про розподіл продукції з компанією "Шеврон" на сесії восени.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.