Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

portal.lviv.ua

Середа, 24 липня 2013, 14:17

В роботу Львівської залізниці почали частіше втручатися

З року в рік невпинно зростає кількість несанкціонованих втручань сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту.

Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці. 

У більшості випадків такі дії зловмисників продиктовані бажанням легкої, на їх думку, наживи. Так упродовж першої половини 2013 року на залізниці скоєно 18 (!) випадків несанкціонованого втручання в роботу залізниці, проти 7 випадків втручань у минулому році (+11).

Крім цього, скоєно 110 випадків розкрадань обладнань СЦБ, енергетики і зв’язку, в результаті яких залізниці завдано збитків на суму 391 804,88 грн. (проти 140 випадків (- 30) на суму 800 227,48 грн. (- 408 422,6 грн.), допущених у минулому році. За вказаними фактами прокуратура порушила 96 кримінальних справ.

На превеликий жаль, ті зловмисники, які вчинили ці злочини, не усвідомлюють усієї загрози, яку несуть їхні протиправні дії. Залізниця є зоною підвищеної небезпеки, а будь-яке несанкціоноване втручання у її роботу загрожує безпеці транспортування як вантажів, так і людей.
Львівська залізниця вкотре звертається до громадян із вимогою дотримуватися Правил поведінки на залізничному транспорті та утриматися від злочинних дій, які можуть завдати шкоди життю та здоров’ю інших людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.