Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Четвер, 17 травня 2012, 18:00

На Міжнародному Форумі Інвестицій та Інновацій у Львові шукатимуть причини інвестиційного затишшя на Львівщині

Під час Міжнародного Форуму Інвестицій та Інновацій у Львові його учасники спільно визначатимуть причини низького рівня інвестицій на Львівщині. Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк.

Михайло Костюк розповів, що визначено 6 блоків, які потенційно найпривабливіші для інвесторів. Серед них – туризм та ІТ-технології.

«Форум – це одна із форм діалогу зацікавлених сторін, і наскільки ми зможемо на цей предмет відкрито говорити, наскільки ми будемо готові, і наскільки буде інвестиційна інтрига збудована навколо цього – це буде головним із результатів», - сказав Михайло Костюк.

За словами Михайла Костюка для участі у Форумі уже зареєструвалося 115 учасників. Глова Львівської ОДА також висловив сподівання, що під час Форуму буде підписано 4-5 контрактів.

Нагадаємо , 24-25 травня у Львові відбудеться Міжнародний форум інновацій та інвестицій. У рамках Форуму пройде 3 конференції: форум ІТ-стартапів «Побудова успішних бізнес-моделей на ринках, що розвиваються», конференція «Фінанси та Інвестиції в Україні. Чого очікувати», конференція «Регіональна стратегія розвитку інновацій задля створення привабливого середовища для інновацій та підприємництва».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.