Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ukr.obozrevatel.com

Четвер, 25 липня 2013, 09:18

У суботу комуністи відсвяткують річницю визволення Львова: з червоним прапором та міліцією

У суботу, 27 липня, на Пагорбі Слави комуністи відзначать 69-ту річницю визволення Львова від німецько-фашистських загарбників.

Про це Варіантам повідомив заступник голови Антифашистського комітету Олександр Калинюк.

За словами головного комуніста Львівщини, заявка у Львівську міську раду на проведення урочистостей уже подана.

Також урочистості будуть проводитися з використанням червоного прапора та комуністичної символіки, зазначив Калинюк. До слова, 19 червня суд скасував усі заборони у Львові щодо використання червоного прапора та символіки.

Як розповів Калинюк, також була написана заява у міліцію, аби залучити міліціонерів до охорони громадського порядку під час святкування та уникнути провокацій.

Нагадаємо, минулоріч святкування річниці визволення Львова супроводжувалось проведенням масових заходів у районах та містах Львівщини - це було затверджено відповідним розпорядженням тодішнього очільника області Михайла Костюка. Причому у Костюка програма відзначення була розроблена майже за місяць до проведення свята. На сьогодні до 69-ї річниці визволення Львова залишається лише два дні, проте відповідного розпорядження Шемчука досі немає. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.