Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vk.com

Четвер, 25 липня 2013, 10:46

У Львові я жив в нестерпних умовах, ? екс-гравець "Карпат"

"У Львові я жив в нестерпних умовах. В "Карпати не варто переходити", − розповів екс-гравець львівських "Карпат" Крістобаль.

Вже колишній легіонер львівського клубу розповів про те, як жив у період, коли йому не виплачували зарплату, тобто, упродовж останнього року.

"Львів − фантастичне місто, прекрасні люди. Але з футбольної точки зору це був дуже складний період. Мене відсторонили від команди, я довго жив в нестерпних умовах. Слава Богу, все закінчилося, − каже Крістобаль. − Президент сказав, що треба переписати мій контракт, мовляв, у мене занадто висока зарплата. Я відмовився. З тих пір у мене постійні проблеми".

За словами Крістобаля, упродовж останнього року він отримав "нуль" замість зарплати. "Якщо якийсь футболіст з Іспанії запитає мене, чи варто переходити в "Карпати", моя відповідь − "ні", − додав півзахисник.

Нагадаємо, нещодавно звільнився віце-президент "Карпат" Віктор Вацко. 

Джерело: Футбол24

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.