Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 25 липня 2013, 11:45

На дорогах Львівщини є 51 аварійно-небезпечна ділянка

За результатами проведеного УДАІ обстеження, виявлено 51 аварійно-небезпечну ділянку із підвищеним рівнем аварійності.

Про це йшлося на нараді під головуванням заступника голови ОДА Сергія Василенка, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Одними із основних причин виникнення дорожньо-транспортних пригод є недостатній контроль та відсутність необхідних інженерних споруд у місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Так, станом на сьогодні, на вулично-шляховій мережі області зафіксовано 30 місць концентрації ДТП, з яких 5 на автомобільних дорогах загального користування державного значення та 25 на вулицях Львова. Незважаючи на те, що протягом поточного року знято з обліку 5 місць, за результатами аналізу аварійності на облік поставлено 4 нових місця концентрації ДТП.

Підсумовуючи нараду, Сергій Василенко доручив невідкладно забезпечити проведення робіт з відновлення дорожної розмітки, встановлення дорожніх знаків та інших заходів, які не потребують великих фінансових затрат.

Також він наголосив на необхідності розглянути можливість встановлення зовнішнього електричного освітлення, а також встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту.

Нагадаємо, нещодавно у Львові визначили 25 місць, де найчастіше трапляються аварії. Список можна переглянути тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.