Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

md-eksperiment.org

Четвер, 25 липня 2013, 14:06

Цьогоріч «Етновир» пройде на фольк-сцені перед Львівською оперою

21-25 серпня до Львова на найбільший фольклорний фестиваль України знову завітають колективи з багатьох країн світу!

Цьогоріч «Етновир» відзначатиметься справжньою екзотикою, повідомили Варіантам організатори заходу. Але, крім цього, до приїзду учасників на головній площі міста перед Оперним змонтують унікальну фольк-сцену з гігантськими вітряками.

«Щорічний фестиваль «Етновир» є головною подією святкувань Дня Незалежності України у Львові. Ми очікуємо 10 неповторних та екзотичних колективів світу, які презентують усім глядачам свої традиційні танці. Для них ми складемо не тільки цікаву програму виступів, а й збудуємо на головній площі міста унікальну фольк-сцену, якої ще не було у Львові. Нова сцена максимально впишеться в архітектуру міста, природніми декораціями для концертів стануть будівля Львівської опери та фонтан», - розповів президент ГО «Етновир» Андрій Сидор.

Для здійснення цього проекту організатори залучать фахівців, які змонтують сцену, яка враховуватиме особливості ландшафту площі перед Оперним та фольклорну тематику фестивалю. Цьогоріч символом фестивалю стануть вітряки, якими декорують унікальну сцену.

Вперше участь у Міжнародному фольклорному фестивалі «Етновир» беруть колективи з США (Гаваї), Венесуели, Сербії та Непалу. Також до них приєднаються колективи з Індії, Туреччини, Польщі та три українські діаспори з Канади та Аргентини – країн, представники яких вже брали участь у фестивалі.

Нагадаємо, протягом фестивалю відбуваються колоритні виступи колективів, вражаючі марш-паради учасників головними вулицями міста, презентація кухні народів світу. У теплій атмосфері пройдуть вечори дружби і танцювальні майстер-класи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.