Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

chas-z.com.ua

Четвер, 25 липня 2013, 16:56

З серпня на Львівщині стартує сезон полювання на пернату дичину

Згідно розпорядження Львівської облдержадміністрації формуються строки полювання, порядок здійснення, а також  норми добування мисливських тварин під час сезону охоти на пернату дичину, який розпочнеться вже у серпні.

Про це повідомляє Департамент екології та природних ресурсів ЛОДА. 

Відповідньо до цього, на територіях мисливських господарств розпочинається полювання на норця великого, качок (крім гоголя, черні білоокої, савки, огара,  галагаза, гаги звичайної, лутка, крохалів), лиску, курочку водяну,  пастушка,  куликів  (крім   кулика-сороки,   ходуличника, шилодзьобки,  кроншнепів,  чайки,  лежня, дерихвоста, поручайника, крем'яшника,  чорниша, перевізника, фіфі, зуйка морського, малого, великодзьобого,  галстучника),  голубів  (крім  голуба-синяка) ; на гусок:  сіру,  білолобу велику,  гуменника та  на перепела.

Також з метою своєчасного відкриття сезону полювання на пернату дичину, Департамент екології та природних ресурсів розпочав розгляд проектів наказів мисливських господарств щодо проведення полювання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.