Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

dw.de

П'ятниця, 26 липня 2013, 12:54

Шемчук виділив на боротьбу з терористами 610 тис грн

На виконання програми антитерористичних заходів у Львівській області «Суспільна стабільність та антитерористичні заходи у Львівській області на 2013 рік», з обласного бюджету виділили 610 тисяч гривень.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови Львівської ОДА Віктора Шемчука № 438/0/5-13  від “22” липня 2013 року. 

У розпорядженні йдеться, що кошти на програму антитерористичних заходів отримали за рахунок економії з виконання заходів, пов’язаних із проведенням проміжних виборів депутатів до Львівської обласної ради.

Таким чином, управління ресурсного забезпечення та господарського обслуговування ОДА має спрямувати кошти виділені на виконання Програми в сумі 610 000 гривень управлінню Служби безпеки України у Львівській області.

Які саме антитерористичні заходи фінансуватимуться - у розпорядженні не йдеться.

Нагадаємо, нещодавно засудили на 2 роки львів’янина, який здійснив "телефонний тероризм" - неправдиво повідомив про замах на В. Януковича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.