Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Четвер, 17 травня 2012, 18:20

Укрзалізниця запровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Із сьогоднішнього дня пасажири, які користуються залізничним транспортом України, зможуть купити квитки на поїзди через нову автоматизовану систему, яка працює в режимі online. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Фахівці Укрзалізниці впроваджують в дослідну експлуатацію власну систему продажу проїзних документів через Інтернет у пасажирських перевезеннях.

Пасажири мають можливість скористатися новою системою продажу квитків через електронні канали обслуговування на офіційному сайті Укрзалізниці в розділі меню «Пасажирам» або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/. У режимі online можна обрати маршрут, дізнатися про наявність місць на потрібну дату, а також сплатити вартість проїзду.

Нова система має комфортний інтерфейс користувача для формування маршруту і дозволяє пасажирам оплатити через мережу Internet обрані проїзні документи практично усіма діючими в Україні платіжними інструментами безготівкових розрахунків фізичних осіб.

У Головному управлінні інформаційних технологій Укрзалізниці пояснюють, що роботу системи забезпечує новий програмно-апаратний комплекс продажу електронних проїзних/перевізних документів у пасажирських перевезеннях. Система розроблена з урахуванням досвіду роботи подібних технологій, які впровадили світові компанії-перевізники, наприклад, такі як Deutsche Bahn, Lufthansa, TGV та інші.

Автоматизована система продажу квитків через електронні канали обслуговування впроваджена з метою розширення сфери послуг у пасажирських перевезеннях до Євро 2012.

Наразі програмне забезпечення автоматизованої системи продажу квитків через електронні канали обслуговування впроваджено в дослідну експлуатацію.

Розширюється перелік банківських установ, які надають послуги перерахунку коштів через Інтернет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.