Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

poleposition.su

П'ятниця, 26 липня 2013, 17:46

На Самбірщині правоохоронці розшукали вкрадений автомобіль

Узимку цього року у Самбірський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Ауді-100», який був припаркований у Самборі на вул.Шухевича.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження. Працівники міліції під час оперативно-розшукових заходів щодо встановлення місця знаходження іномарки та особи, яка вчинила цей злочин.

За словами начальника Самбірського міськвідділу міліції підполковника міліції Василя Кулика нещодавно міліціонери встановили 22-річного жителя Дрогобицького району, вже з кримінальним минулим, який у лютому, перебуваючи у Самборі, привласнив чужий автомобіль. Молодик відігнав іномарку у м.Дрогобич та продав авто для подальшого розкомплектування на запчастини.

Правоохоронці вилучили речові докази, які підтверджують його причетність до цього злочину. Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.