Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

bikepost.ru

Понеділок, 29 липня 2013, 11:46

Мотоцикліст з Хмельниччини травмувався у ДТП у Львові

В суботу, 27 липня, на вулиці Стрийській зіткнувся мотоцикл з легковиком, внаслідок цього водій та пасажир мотоцикла, мешканці Хмельницької області, травмувалися.

Про це Варіантам повідомили у департаметі цивільного захисту Львівської ОДА.

За попередньою інформацією, водій «Volkswagen Caddy» порушив правила дорожнього руху та скоїв зіткнення з мотоциклом «Honda».

Внаслідок ДТП отримали травми різного ступеня водій та пасажир мотоцикла.

Водій мотоцикла «HONDA», 1988 року народження, житель міста Славута Хмельницької області, госпіталізований до хірургічного відділення 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова. Стан - задовільний.

Пасажирка, 1990 року народження, жителька м. Нетішин Хмельницької області, госпіталізована до 1-го травматологічного відділення Львівської комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Стан -задовільний.


Нагадаємо, 27 липня 31-річна львів'янка отримала травми через ДТП на перехресті вулиць Сулими та Окружної. Жінка на мотоциклі не надала перевагу у русі позашляховику.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.