Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

olympic.blog.net.ua

Понеділок, 29 липня 2013, 14:52

Представники Львівщини – призери легкоатлетичного чемпіонату України

27 липня ц. р. у місті Донецьку завершився чемпіонат України з легкої атлетики та чемпіонат України серед молоді. В столиці Донбасу змагалася майже уся еліта українського легкоатлетичного спорту, адже саме це був заключний етап відбору на світовий чемпіонат, який 10-18 серпня відбудеться у Москві.

Про це Варіантам повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Оксана Вацеба.

Успішно на цих змаганнях виступила легкоатлетична збірна Львівщини.
Золоті нагороди чемпіонату України виборола жіноча естафетна команда 4 х 100 м у складі: Ольга Горшкова, Ірина Савка, Ірина Васьків, Ірина Корнєєва (результат 45,44).

Василь Іваницький в десятиборстві серед чоловіків також піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу чемпіонату України 2013 року з результатом 3 929 очок (тренер Л. Петрінець). У цьому ж виді програми вихованець Л.Петрінець Петро Павлюк був дев’ятим (3 134 очки).

У стрибках у висоту Дмитро Дем’янюк (тренер В.Лебедюк) подолав 225 см, що дало йому другу підсумкову позицію і срібну медаль. Віктор Шаповал (паралельний залік і для Вінницької області) посів четверте місце з результатом 220 см.

У бізі на 3000 м з перешкодами бронзовою призеркою національного легкоатлетичного чемпіонату з часом 10.27,68 хв. стала Оксана Райта. Слідом за Оксаною фінішувала ще одна вихованка заслуженого тренера України Михайла Сташківа Юлія Кухар.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.