Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 30 липня 2013, 13:05

Садовий в новому будинку житиме з тещею

В новому будинку міського голови Андрія Садового проживатиме дві сім'ї – міський голова з дружиною та п'ятьма дітьми та батьки його дружини Катерини.

Про це міський голова Львова написав на своїй сторінці у Facebook.

Міський голова зазначив, що наразі будинок на вулиці Стрілецькій у Львові - це незавершене будівництво (ступінь готовності 52%), відтак переселення сім'ї мера туди планується за півркоу.

"За умовами договору купівлі-продажу до того часу ми маємо право проживати в старій квартирі, яка згодом перейде як частина оплати за новий будинок. Як відомо, досі ми жили в 3-кімнатній квартирі на вулиці Рудницького – я з Катериною, п’ятеро дітей та мама дружини. Рік тому ми оголосили, що хочемо змінити помешкання. Для цього продали 3% акцій в ТРК «Люкс», за які виручили 3 мільйони гривень. За новий будинок ми заплатили 3,896 млн гривень (2,5 млн грошима та 1,396 млн вартість квартири). Новий будинок знаходиться на вулиці Стрілецькій у Львові. Загальна площа – 695 кв.м. (в тому числі житлова – 234 кв. м.) Буде проживати дві сім’ї – наша та батьки Катерини", - йдеться на сторінці Садового у Facebook.

Нагадаємо, як повідомляли львівські ЗМІ, будинок Садового розташований на двох ділянках у районі Шевченківського гаю у Львові.

Представники ВО "Свобода" у Львівській міській раді раніше вимагали детальної перевірки відповідності будівництва будинку нормам чинного законодавства.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.