Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zz.te.ua

Середа, 31 липня 2013, 09:28

У Львові на Свято Хліба гостей частуватимуть короваєм-красенем

Танці, співи, майстерки, історичні бої та головне - випічка на будь-який смак, чекатимуть львів’ян вже незабаром, 18-го серпня. Дев’ятий рік поспіль Громадська організація «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області» влаштовує Свято Хліба. 

Головним частуванням стане традиційний для фестивалю коровай-красень, передає прес-служба Львівської міськради.

«Перед сценою ми ставимо на вишитих рушниках короваї та випічку, посередині буде стояти якраз ця своєрідна «родзинка» фестивалю півтораметровий коровай-красень. Ним, по закінченню свята, частуватимуть усіх бажаючих», - каже Максим Говоруненко, координатор заходу.


Традиційно свято проходитиме у Шевченківському гаї, на Ярмарковій площі. Гостей розважатимуть з 11.00 год. Серед учасників - фіналіст проекту Голос країни, артист Львівської обласної філармонії –Володимир Окілко, ексклюзивний Гість свята – гурт «Rock-H» ( Рокаш), і фактично з одного фестивалю на інший – бійці «Середньовічної Тустані».

Забави організатори обіцяють і для наймолодших відвідувачів. «Плануємо робити дитячу галявину. Ну, а крім того, дітки зможуть брати участь у конкурсах від організаторів, та різних майстер-класах, а серед них - рогозоплетіння, майстрування ляльок-мотанок, гончарство, випікання пташок з тіста та ткацтво», - розповів Максим Говоруненко, координатор заходу. 

По закінченню фестивалю усіх гостей частуватимуть короваями, а протягом дня кожен зможе придбати те, що презентуватимуть на ярмарці. Нагадаємо, що минулого року, Свято Хліба зібрало понад 30 тисяч відвідувачів, Цьогоріч, сподіваються організатори, людей буде не менше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.