Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

povareshki.net

Середа, 31 липня 2013, 12:49

У Львові в'язню намагалися передати пельмені з наркотиками

30 липня 2013 року у Львівській виправній колонії (№ 48) припинено спробу доставити до зони, що охороняється, великої партії заборонених предметів.

Про це йдеться на офіційному сайті Державної пенітенціарної служби України.

Зокрема, під час догляду передачі від громадянки А. до засудженого К. молодший інспектор відділу нагляду і безпеки звернула увагу на наявність у передачі продуктів, котрі потребують термічної обробки та недозволені до передавання засудженим, а саме - пельменів.

Володіючи оперативною інформацією про можливі наміри передати в замаскованому вигляді заборонені предмети, працівниця установи приступила до огляду і, розрізавши перший же пельмень, виявила в ньому таблетку овальної форми білого кольору з маркуванням «В-8». Після огляду усіх пельменів, що були в передачі, всього виявлено 36 (тридцять шість) таких же таблеток.

За зовнішнім виглядом, кольором та маркуванням можна зробити попередній висновок, що вилучені таблетки містять синтетичний сильнодіючий наркотичний засіб «субітекс».

Слід відзначити, що вказане вилучення за кількістю таблеток, їх вартістю на «чорному ринку», а це майже 50 тис. грн, та приблизною кількістю «доз», на які можна було їх розділити (майже 500) є рекордним для установ виконання покарань Львівщини, мабуть, за останні 10 – 15 років.

Громадянку А. затримано. На місце події прибула слідчо-оперативна група Сихівського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.