Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Середа, 31 липня 2013, 14:03

Нові начальники Міндоходів отримали офіційні посади та букети квітів (ФОТО)

Сьогодні, 31 серпня у Львові представили начальника ГУ Міндоходів у Львівській області Віталія Пекарчука та начальника Львівської митниці Міндоходів Сергія Попазогла та вручили по два букети квітів за виконану роботу та як вітальний подарунок в честь призначення.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Раніше Пекарчук та Попазого були виконуючими обов'язків, а сьогодні офіційно замістили посади начальника ГУ Міндоходів у Львівській області та начальника Львівської митниці Міндоходів відповідно.

Заступник міністра Міністерства доходів та зборів Степан Дериволков зачитав наказ про призначення на посади Віталія Пекарчука та Сергія Попазогла. Після зачитування приказу міністра Пекарчуку та Попазоглу подарували по букету квітів.

У вітальному слову голова ЛОДА Віктор Шемчук сказав, що потрібно було б дарувати квіти і за виконану роботу. Відтак у залі швидко знайшли ще по букету червоних троянд.

Крім цього, "новопризначених" начальників читав голова Львівської обласної ради Петро Колодій, перший заступник міського голови Львова Олег Синютка та голова ЛОДА Віктор Шемчук.

Зокрема у вітальних виступах, керівники міста та області дякували начальникові ГУ Міндоходів у Львівській області та начальникові Львівської митниці Міндоходів за наповнення бюджетів.

Самі ж начальники Міндоходів подякували за довіру та пообіцяли покращити роботу Міністерства доходів на Львівщині.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.