Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

modernecture.ru

Четвер, 1 серпня 2013, 11:10

Підпірну стіну для Бескидського тунелю побудують Хомутиннік і Дубров за 20,7 млн грн

ДТГО «Львівська залізниця» 23 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Дахмонтажрембуд» на будівельні роботи по Бескидському тунелю вартістю 26,70 млн грн.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Впродовж 2013-2014 років потрібно збудувати підпірну стіну вздовж залізничних колій Західного порталу Бескидського тунелю на території Скотарської сільради Закарпатської обл.

У тендері брали сім компаній, одна з яких пропонувала виконати роботи за 20,35 млн грн. Однак найдешевша заявка та ще чотири інших були відхилені через претензії до оформлення заявок.

Засновниками «Дахмонтажрембуду» є Людмила Бухтіярова (58% статутного капіталу), Олександр Кас’яненко, Дмитра Іоргачов, Микола Меркулов та Валерій Гнатюк.
Меркулов і Іоргачов також є співвласниками компанії «Одеса-кабель», Кас’яненко і Бухтіярова – фірми «Керос-Київ».

В цих компаніях співзасновником також виступає Олександр Дубров, прописаний з Бухтіяровою за однією адресою в Києві.

Дубров раніше входив до Ради НБУ по квоті Віктора Ющенка, його бізнес-партнерами у різні роки були дружина Леоніда Юрушева, заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Разом з братом нардепа від Партії регіонів Віталія Хомутинніка – Юрієм – заснував пенсійний фонд «Брокбізнесінвест». Зараз Дубров очолює наглядову раду цієї компанії, а вищезгаданий Меркулов входить до ревізійної комісії фірми.

Син Олександра Дуброва Костянтин є співзасновником ТОВ «Інвестиційно-будівельна група», яке виступає інвестором будівництва «Fresco Sofia» – дев’ятиповерхового клубного комплекс на вул. Гончара, 17-23 в Києві, яке знаходиться в охоронній зоні «Софії Київської».

Під час конфліктів Костянтин Дубров представлявся помічником нардепа Хомутинніка, який очолює комітет Верховної Ради з питань податкової і митної політики. Саме цей депутат разом з колегами по фракції Партії регіонів Олександром Волковим і Єльбрусом Тадеєвим фізично захищали будівництво «Fresco Sofia».

З кінця 2012 року на будівництво Бескидського тунелю були проведені тендери на 31,46 млн грн.

Нагадаємо, у Карпатах завершуються підготовчі роботи до будівництва нового двоколійного Бескидського тунелю - вони виконані вже на 90%, а закінчити їх планують восени.

Джерело: Наші Гроші. Львів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.