Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

news.liga.net

П'ятниця, 2 серпня 2013, 09:39

Львівщина працює над заявкою на право проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор

Вчора, 1 серпня, заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА Вадим Гураль провів нараду з питань підготовки інформації до Заявкового документа на право проведення в Україні Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відкриваючи нараду, Вадим Гураль наголосив, що Указ Президента України від 5 червня 2013 року підтверджує наміри нашої держави з розбудови спортивної та туристичної інфраструктури, відповідно ставить чіткі та конкретні завдання.

«Цим Указом дано конкретні доручення органам центральної та виконавчої влади щодо розбудови спортивної та туристичної інфраструктури» – сказав він.

Також нагадаємо, що Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул доручив центральним органам державної виконавчої влади та місцевим державним адміністраціям відповідно до компетенції забезпечити надання Національному олімпійському комітету України повної, достовірної та якісної інформації, необхідної для підготовки Заявкового документа до 17 серпня цього року.

З основними вимогами міжнародного олімпійського комітету, так званим опитувальником, учасників наради ознайомив менеджер з технічної документації Громадської Спілки «Олімпійська надія-2022» Олег Засадний. Він повідомив, що від Львівської області має бути сформований єдиний пакет інформаційних матеріалів та поданий до НОКу до 10 серпня.

Підсумовуючи нараду, Вадим Гураль підкреслив, що проект «Олімпійська надія – 2022» перебуває на особистому контролі голови обласної державної адміністрації, тому потрібно відповідально та якісно поставитися до підготовки інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.