Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

likar.info

П'ятниця, 2 серпня 2013, 12:59

У львівському медуніверситеті конкурс на стоматолога 254 людини на місце

Найвищий конкурс заяв абітурієнтів у Львівському національному університеті імені Данила Галицького на стоматологічній спеціальності – на одне бюджетне місце претендує 254 людини.

Про це сьогодні, 2 серпня, на брифінгу у Львові повідомив  відповідальний секретар Медуніверситету Андрій Наконечний, інформує кореспондент Варіантів.

Такий високий конкурс, за його словами, зумовлений наявністю лише 4 бюджетних місць, на які вже подано 1117 заяв. Прохідний бал на стоматологію, таким чином становить 797 балів з 800.

Найпопулярнішими спеціальностями в медуніверситеті, наголосив Наконечний, є лікувальна справа - 13,28 заяв на одне місце та педіатрія - 30,98 заяв на місце.

Прохідний бал станом на 1 серпня на лікувальну справу становить 776 балів, на педіатрію - 781,2 бали.

Всього ж медуніверситет цьогоріч отримав 7 тис. 884 заяв, що майже на 3 тис. більше, ніж попереднього року.

За кількістю заяв він на 4 місці серед медичних університетів України.

Також, наголосив Наконечний, зростає інтерес іноземних студентів до медуніверситету – за походженням вони переважно з арабських країн, Африки та Польщі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.