Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

stezhkamu.com

П'ятниця, 2 серпня 2013, 13:10

Найпопулярніша спеціальність серед вступників "Львівської політехніки" – право

Найвищий конкурс заяв на одне бюджетне місце у Національному університеті "Львівська політехніка" на юриспруденцію – понад 40 заяв на одне бюджетне місце.

Про це сьогодні, 2 серпня, на брифінгу повідомив проректор з навчальної роботи Львівської політехніки Дмитро Федасюк, інформує кореспондент Варіантів.

Також популярними спеціальностями є інженерні та комп'ютерні науки, а також економічні спеціальності – конкурс на них становить близько 20-ти заяв на бюджетне місце.

В середньому ж, за словами Федасюка, конкурс на одне бюджетне місце у Львівській політехніці становить 15 осіб.

Цьогоріч до вишу надійшло 35 тис. заяв від абітурієнтів бакалаврських програм, що разом із заявами від вступників на магістратуру становить 44-45 тис.

Прохідний бал на економічні спеціальності в університеті становить 782 бали із 800, на комп'ютерні спеціальності – 784 бали.

Нагадаємо, найпопулярнішою спеціальністю у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького є стоматологія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.