Роман Кошла,  2 серпня 2013

Варіанти на вікенд

Закінчується чергова робоча п’ятниця, на носі вихідні, котрі потрібно провести активно та цікаво, як це зробити – у нашому щотижневому огляді подій.

Варіанти на кіно

Усім любителям Людей Х обов’язково до перегляду фільму про Росомаху під назвою Росомаха.

Оригінальності у фільмі справді багато, спецефекти та екшн частина дійсно заслуговують уваги.

Тому ідемо дивитись високотехнологічне м'ясо і отримувати свою порцію специфічного задоволення.

Дивна мода на комедії про прибацаних товстух уже затягує у свої ряди акторів вищих розрядів Голівуду, в даному випадку це Сандра Баллок.

Комедія Озброєні та небезпечні про спеціального агента ФБР та звичайного детектива поліції з Бостона котрі повинні впіймати злочинця у нічному клубі.

Це вже третій за останній рік на схожу тему. Набридло усім, але на фоні загальної безплідності сучасного кінематографу на один раз подивитись можна.

І на завершення купка пенсіонерів у фільмі РЕД 2. У головних ролях відомі пенсіонери Голівуду: Брюс Уілліс, Кетрін Зета-Джонс, Джон Малкович та Ентоні Хопкінс.

Друга частина є логічним продовженням історії про спецагентів котрих давно списали з рахунків, та як виявилось ще якась іскра у них є.

А для тих кому не до душі все вище згадане радимо відвідати показ літньої колекції короткометражок від Future Shorts у Львівському Палаці мистецтв,  або Кіно-вечори у ресторані імпровізацій "Грушевський cinema jazz".

Музичні варіанти

Все, що можна порадити з музики – це кавер-вечори від різноманітних львівських гуртів та концерт "8 Років 8 Ноті". Останній відбудеться 2 серпня  у Рок-пабі The Gas Station, що вул. Джерельній.

Що до кавер-вечорів то вони відбудуться 2 та 3 серпня у пабі «Білий лев» на вул. Лесі Українки.

Мистецькі варіанти

Радимо відвідати виставку «Вітер з моря» Андрія Герасим’юка, яку відкрили у галереї Гері Боумена на вул. Наливайка.

Андрій Герасим’юк брав участь у трьох престижних виставках світового класу - Королівського товариства акварелістів в Лондоні, ювілейної виставки американського журналу «The Artist magazine» та петербурзької виставки, влаштованої до 120-річчя Товариства російських акварелістів.

Кому ж не до душі живопис, можна відвідати експозицію фотопроекту «Велосипеди та їх люди», що відбуватиметься у бекерай-кав’ярні Віденські булочки.

Цей проект охоплює 14 історій людей про те, як у їхньому житті з’явився ровер та як, в зв’язку з цим, змінилось їхнє життя.

Персональна виставка Володимира Слєпченко «Обрані часом», а також виставка Василя Бажая триває у Львівському Палаці мистецтв.

А взагалі, якщо є варіант втекти за місто, то скористайтесь з ним, у Львові ще багато цікавих подій відбуватиметься. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.