Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

image.tsn.ua

П'ятниця, 18 травня 2012, 12:23

Журналістів обурили заяви письменника Юрія Винничука на адресу Тетяни Чорновіл

Відомий київський журналіст Олекса Шалайський висловив обурення нахабством і хамством письменника Юрія Винничука, який дозволив собі неетичні вислови і прями образи на ім'я журналістки Тетяни Чорновіл з приводу її рішення балотуватися кандидатом в депутати у Городоцькому виборчому окрузі на Львівщині.

Олекса Шалайський у своєму пості «Юрий Винничук. Тварина.Амінь» у блозі пише:

« Я хочу згадати лише одну історію 10-річної давності. Коли я був редактором блоку «Суспільство» журналу «ПІК», то якийсь тиждень невчасно отримав текст від журналістки Тетяни Чорновіл. Вона потім пояснила проблему: «Вибач, Олексо, я не могла. Ми в цей день з УНА-УНСО прикували себе перед поїздом кандалами до рейок». І звертаючись до Винничука, додає: «А тепер особисте. Щоб ти так – «груша в тісті» – колись так полежав на рейках, як вона після наказу сутенера, п. Винничук. Буква «п» – це зовсім не «пан»».

Блог Шалайського активно обговорюється в соціальних мережах. Журналісти висловлюють обурення з приводу неетичних висловлювань Винничука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.