Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

gazeta.lviv.ua

П'ятниця, 2 серпня 2013, 16:44

Львівзалізниця побудує для своїх працівників багатоквартирний будинок

Сьогодні, другого серпня, у приміщенні Управління Львівської залізниці у Львові було підписано Меморандум про співробітництво про спільну реалізацію проекту зведення у Львові по вулиці Калнишевського, 90-квартирного будинку для працівників магістралі.

Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

Угода, яку підписали, відповідно, Віктор Шемчук, Олександр Білан, Богдан Піх та Олег Василишин, передбачає встановлення партнерських взаємин задля впровадження і здійснення державних та регіональних програм житлового будівництва та забезпечення житлом мешканців регіону. На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича цей крок став одним з елементів реалізації Програми здешевлення вартості іпотечних кредитів та забезпечення житлом громадян, які потребують покращення житлових умов.

У будинку, згідно з проектом, буде 10 поверхів (90 квартир, з яких 18 – трикімнатних, 54 – двокімнатних та 18 – однокімнатних). Забудовником визначено відокремлений підрозділ «Служба будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Львівської залізниці». Вартість будівництва становить 40 280 тис. грн., а загальна площа квартир – 5 892 кв.м. Земельна ділянка, на якій зводять будинок, належить залізниці. Підготовку документів для будівництва та погодженням їх у Міжвідомчій комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України здійснила ЛОДА, а фінансову сторону питання опрацювали залізничники спільно з ПАТ АБ «Укргазбанк». Також Львівське регіональне управління ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» сформував перелік працівників залізниці, які мають право на отримання компенсації іпотечного кредитування.

Сьогодні роботи на ділянці по вулиці Калнишевського, 3 у Львові уже тривають. Зокрема, там проводять земляні роботи та винесення інженерних мереж.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.