Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loda.gov.ua

Понеділок, 5 серпня 2013, 11:20

"Львівобленерго" інвестує в надійність електропостачання Львова

На сьогодні триває прокладання кабельних ліній напругою 6 кВ від нової підстанції 35/6 кВ „Цитадель” до трансформаторних підстанцій у центрі міста, що передбачено Інвестиційною програмою ПАТ „Львівобленерго”.

Про це Варіантам повідомив відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

Всього передбачено прокладення шести нових кабельних ліній загальною довжиною 72 км, що дозволить суттєво підвищити надійність електропостачання центральної частини Львова.

Також цьогоріч введено в експлуатацію після технічного переоснащення 4,4 км кабельних електромереж напругою 0,4-10 кВ. Загалом до кінця року планується реконструкція 13,4 км кабельних ліній міста.

Крім цього, здійснюється технічне переоснащення електромереж напругою 0,4 кВ із застосуванням самоутримних ізольованих проводів по вул. Збоїща, Прогулкова, Утіхи, Кривчицька дорога, Низова, Березова, Розкіш, Зрубова.

Всі ці заходи передбачені Інвестиційною програмою ПАТ „Львівобленерго”.

Загалом за півроку інвестиції в будівництво, модернізацію та технічне переоснащення електромереж Львова склали близько 10 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.