Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ipress.ua

Понеділок, 5 серпня 2013, 12:00

На вихідних було здійснено перший рейс Ашгабад-Львів

4 серпня було здійснено перший регулярний рейс за маршрутом Ашгабад-Львів.

У неділю, 4 серпня, о 22:31 у Міжнародному аеропорті «Львів» ім. Данила Галицького здійснив посадку новий Боінг 737-700 першого регулярного рейсу Т5-751 Ашгабад-Львів. Про це йдеться на сторінці Facebook Міжнародного аеропорту "Львів".

А вже на початку наступної доби, 5 серпня, о 00:49 з міста Лева вилетів перший літак до столиці Туркменістану. Відтак новий рейс Державної національної служби «Туркменховаєллари» («Туркменські авіалінії») стане регулярним – здійснюватиме регулярні пасажирські перевезення щотижня: Ашгабад-Львів – по неділях (приліт о 22:45), Львів-Ашгабад – по понеділках (виліт о 00:30).

Новий регулярний рейс Ашгабад-Львів-Ашгабад дозволить суттєво розвантажити потік туристів та студентів з Туркменістану та України. Міжнародний аеропорт у столиці Туркменістану має вигідне розташування між Європою і Південно-Східною Азією, що стане для українських туристів чудовим мостом між Європою і Східною Азією, а для туркменських - між Центральною Азією та Європою.

В даний час «Туркменховаєллари», крім внутрішніх авіаперевезень, виконують регулярні рейси до Пекіна, Бангкока, Делі, Абу-Дабі, Дубаї, Стамбула, Лондона, Франкфурта, Москви, Санкт-Петербурга і багатьох інших міст світу. З 2014 року «Туркменські авіалінії» будуть мати нові повітряні судна, які зможуть виконувати трансатлантичні перельоти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.