Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

versii.if.ua

Понеділок, 5 серпня 2013, 13:43

Сьогодні в українських вишах почалася "друга хвиля" зарахування абітурієнтів

Сьогодні до 12 години вищі навчальні заклади України оприлюднять другий список вступників, рекомендованих до зарахування за кошти державного бюджету.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

Згідно з умовами прийому до вищих навчальних закладів у 2013 році, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України №1244 від 5 листопада 2012 року, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 13 листопада 2012 року за № 1902/22214, приймальна комісія приймає рішення про рекомендування до зарахування на навчання на місця державного замовлення у три етапи: у перший, п’ятий та восьмий дні після останнього дня прийому заяв (п. 16.2).

Відповідно, абітурієнти, які рекомендовані на місця за кошти державного бюджету 1 серпня та які протягом 1-4 серпня не подали оригінали документів, вилучені зі списку. Замість них сьогодні до зарахування будуть рекомендовані абітурієнти, які станом на 1 серпня знаходилися нижче у списку.
З оновленими рейтинговими списками можна ознайомитися на стендах приймальних комісій та веб-сайтах вищих навчальних закладів.
Студенти, які будуть у сьогоднішніх списках, матимуть 3 повних дні (до 7 серпня включно) для подачі документів; 8 серпня ВНЗ оприлюднять третій список зарахованих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.