Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

forum.gorod.dp.ua

Понеділок, 5 серпня 2013, 14:05

Підприємці пікетуватимуть Львівський аеропорт, якщо через місяць "Альтком" не поверне боргів

Підприємці, які надавали траспортні послуги для реконструкції Львівського аеропорту до Євро 2012, чекатимуть виплат зі сторони "Альткому" до кінця сезону відпусток, а після цього пікетуватимуть Львівський аеропорт.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

За словами підприємців, яким боргує "Альтком", донецька фірма розрахувалася за будівництво стадіону "Арена Львів" повністю, тому не було сумнівів у повноті виплат за виконані роботи по летовищу. Також потрібно було в терміновому порядку завершити роботи, аби не зірвати проведення Чемпіонату Європи з футболу Євро 2012.

Підприємці заявили, що "Альтком" пояснює затримку виплат тим, що Львівська дирекція по Євро 2012 винна "Альткому" 120 млн грн.

Тож підприємці Львівської та Франківської області обіцяють пікетувати аеропорт, який вони збудували, але не отримали за це коштів.

Як саме та коли пікетуватимуть, наразі не розголошується.

Крім цього, "Прикарпатбудтранс" звернулося до суду і перше засідання відбудеться 20 серпня.

Нагадаємо, що донецька фірма "Альтком" досі не виплатила фірмам, які надавали траспортні послуги для реконструкції Львівського аеропорту до Євро 2012, понад 4,9 млн грн за виконані роботи.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.